Om oss

Det bästa valet inom rivning, håltagning och sanering

Välkommen till oss – ett ledande företag där rivning och sanering är några av våra främsta specialiteter. Vi hjälper företag, privatpersoner och fastighetsägare med allt från mindre rivningsuppdrag till tungrivning. Vilket uppdrag det än handlar om så tar vi det på allvar och ser hellre lösningar än problem.

rivning uppsala

Certifierade medarbetare

Alla våra medarbetare är utbildade enligt regelverket och vi har alla de saneringstillstånd som krävs av Arbetsmiljöverket. Vi har givetvis en bra ansvarsförsäkring som ger extra trygghet för våra kunder.

Nöjda kunder kommer tillbaka – det vet vi av lång erfarenhet. Därför arbetar vi alltid med service, hög kvalitet, tydlig kommunikation och tillgänglighet som ledord.

Alla projekt tas på lika stort allvar – stort som litet. Kunder som anlitar oss ska känna sig trygga i att de får rätt kompetens och kvalitetssäkrade leverantörer.

Miljö och arbetsmiljö i fokus

För att inte slappna av och tappa i kvalitet genomför vi regelbundna utvärderingar i form av kundundersökningar och återkopplingar. Bland våra kunder finns fastighetsbolag, byggherrar, bostadsrättsföreningar, offentlig sektor men även privatpersoner.

Våra medarbetares arbetsmiljö är central för att verksamheten ska fungera som den ska.Vi arbetar på ett globalt plan för att företaget och alla medarbetare ska följa viktiga principer inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, anti-korruption och miljö.

Vi arbetar mot att får bort olyckor, avfall och koldioxidutsläpp. Bland annat så är vi i en process där vi byter ut våra fordon så att vi inom en snar framtid kan använda förnybara drivmedel. När det handlar om arbetsmiljö försöker vi aktivt minska tungt och enformigt arbete. Detta genom att till exempel annat minska arbetstiden och köpa in modern utrustning som förenklar och gör arbetet säkrare, tryggare och effektivare.

Säkra och trygga tjänster inom rivning